CorelDRAW Graphics Suite Mac – örökös licence – angol

Kérje ajánlatunkat!

A CorelDRAW Graphics Suite minden olyan eszközt tartalmaz, mellyel erősíthetjük a vizuális kommunikációnkat.

Kategória:
Gyártó:Corel

Leírás

A csomagban található, egymással szoros együttműködésben dolgozó szoftverekkel bármilyen grafikai feladat kivitelezhető, legyen szó vektoros illusztrációról, kiadványszerkesztésről, képfeldolgozásról, web grafikáról vagy animációk készítéséről. A web grafikától és a flash animációtól a logótervezésig – ha megvan az elképzelés – a CorelDRAW Graphics Suite készen áll arra, hogy segítsen a megvalósításban. Ráadásul számtalan oktatóanyag és előre elkészített tartalom áll a rendelkezésünkre a munka megkönnyítéséhez.

 
A CorelDRAW Graphics Suite az alábbi összetevőket tartalmazza.
 

coreldraw icon

CorelDRAW A CorelDRAW számos innovatív és hatékony eszközt tartalmaz a grafikai munkák megalkotásához, beleértve szimmetrikus rajzolási módot, árnyékolást, bittérképes perspektívát és WordPress publikálást.

photopaint icon

Corel PHOTO-PAINT A Corel PHOTO-PAINT nagy teljesítményű fotószerkesztési eszköztárával a legtöbbet hozhatjuk ki a fotóinkból.

fontmanager icon

Corel Font Manager Az intuitív Corel Font Manager-rel könnyedén rendezhetjük és menedzselhetjük a rendelkezésre álló betűkészleteket, és telepítés nélkül használhatjuk a kedvenc fontjainkat.

connect icon

CONNECT A CONNECT segítségével hatékonyan kereshetünk a szoftvercsomag által biztosított digitális tartalmak és a Content Exchange-en vagy a hálózaton tárolt fájlok között.

connect iocn

CAPTURE A CAPTURE-rel csupán egy kattintás kell a képernyőn megjelenő képek rögzítéséhez.

aftershot icon

Corel AfterShot 3 HDR A Corel AfterShot 3 HDR kiegészítővel jelentősen mértékben javíthatunk a fotográfiák megjelenésén.

A csomag részét képzik még az alábbi tartalmak is.

  • 7000 clipart, kép és jármű sablon
  • 1000 nagy felbontású digitális fotó
  • Több mint 1000 betűkészlet
  • 150 professzionális sablon
  • 600 vektoros és bittérképes kép
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Windows

Rendszer
Windows 10, Windows 8.1 vagy Windows 7

Processzor
Intel Core i3/5/7 vagy AMD Athlon 64

Memória
2 GB

Tárhely
2,5 GB

Képernyő
1280×720

Egyéb
  • Böngésző
  • Microsoft .Net Framework 4.7
  • Internet kapcsolat a regisztrációhoz

FUNKCIÓK

LiveSketch eszköz Skicceljünk és tervezzünk egy időben! A legújabb technológiai fejlesztéseken alapuló LiveSketch nevű eszköz forradalmasítja az eddig munkafolyamatokat. A szabadkezes rajzokból azonnal képes vektoros képeket előállítani az érintőképernyős eszközökön.

Szimmetrikus rajzolási mód Szimmetrikus formák széles választékát hozhatjuk létre az egyszerű objektumoktól az összetett kaleidoszkóp hatásokig, úgy hogy a végleges forma alakulását végig követhetjük, a produktivitásunk pedig nagy mértékben fog megnőni az időigényes munkafolyamatok automatizálásával.

 

1

 

 

Fejlettebb vektoros előnézetek, csomópontok és kezelők Az objektumok és az effektek kezelése sokkal hatékonyabb lett a fejlettebb előnézeti képeknek, csomópontoknak és kezelőknek köszönhetően, melyek nem hagyják, hogy elvesszünk a munkánk háttérszíneiben.

Nem destruktív effektek A bittérképes és a vektoros képeken alkalmazott effektek nem módosítják az eredeti képet vagy objektumot a CorelDRAW-ban, így szabadon kísérletezhetünk és kedvünk szerint módosíthatjuk a beállításokat.

Digitális tartalomkezelő A modern és intuitív felhasználói felületen könnyedén kereshetünk képek, minták, betűkészletek és egyéb alkotóelemek után. A CONNETCT segítségével pedig pillanatok alatt megtalálhatunk egy-egy vektoros vagy raszteres képet.

SharePoint integráció A Microsoft SharePoint-hoz való kapcsolódással még több lehetőségünk nyílik a szorosabb csapatmunkára és a tartalmak megosztására.

CorelDRAW.app A CorelDRAW.app webes alkalmazással bárhol és bármikor hozzáférhetünk a munkáinkhoz egy böngészőn keresztül. Nem csupán arra van mód, hogy megtekintsük őket, de módosításokat is végezhetünk rajta, pont úgy, mintha az asztali CorelDRAW-ban lennénk.

Find and Replace dokkoló Az új Find and Replace dokkolóval gyorsabban módosíthatjuk egy rajz elemeinek a tulajdonságait, mint korábban bármikor.

Modern sablonok A rendelkezésre álló, korszerű sablonokkal professzionális eredményeket érhetünk el. A gyári sablonokat természetesen szabadon módosíthatjuk az igények szerint.

Csomópontok rendezése és szétosztása A csomópontok rendezése és szétosztása történhet kijelöléssel a legközelebbi rács vonallal vagy egy meghatározott ponttal. A csomópontok szétosztása pont olyan egyszerű, mint az egyforma méretű területek kialakítása kettő között horizontálisan vagy vertikálisan.

Kiemelkedő interaktív csúszkák Dolgozzunk könnyedén a kitöltésekkel, az átlátszósággal, a keverési módokkal, árnyékokkal és kontúrokkal a megújult interaktív csúszkáknak köszönhetően.

Személyre szabható csomópontok  A CorelDRAW egyszerűbbé teszi a görbék és az objektumok megformázást azzal, hogy egyedi formát rendelhetünk az egyes csomópont típusokhoz, így jóval könnyebben igazodhatunk el az összetett projekteken belül.

Fotók interaktív kiegyenesítése A ferde képek kiegyenesítése történhet interaktívan is a rendelkezésre álló vezetővonal segítségével vagy a forgatási szög megadásával. Az összes opció könnyedén elérhető, így nem kétséges, hogy pár perc elég a tökéletes eredményhez.

 
2

 

 

PhotoCocktail Készítsünk lenyűgöző fotómontázsokat! A mozaik alapja lehet bármilyen vektoros grafika vagy fotó, ami alapján elkészül a kép a kiválasztott fotógaléria elemeiből.

Érintőképernyő barát felhasználói felület A Tablet üzemmód leegyszerűsíti a stylus és az érintés alapú vezérlést. A Touch munkaterület maximalizálja a rajzfelület méretét, mégpedig oly módon, hogy csak a leggyakrabban használt eszközöket és parancsokat jeleníti meg. A nagyítást és a panoráma beállítását pedig egyszerű kézmozdulatokkal is elvégezhetjük.

Jobb stylus támogatás A natív Microsoft Surface támogatásnak és a kifinomultabb stylus kezelésnek hála sokkal gördülékenyebb a munka és jobb eredmények érhetők el. Az áttervezett felhasználói felület azonnali hozzáférést kínál a leggyakrabban használt eszközökhöz és beállításokhoz. A CorelDRAW Graphics Suite teljes körű támogatást ad a stylusszal való munkához.

Örökölt munkaterületek importálása Gond nélkül importálhatjuk a CorelDRAW és a Corel PHOTO-PAINT korábbi verzióiban létrehozott felhasználói felületeket. Lehetőségünk van arra is, hogy kihagyjunk elemeket a korábban elmentett felületekből, vagy újakat adjunk hozzájuk.

Impact eszköz Tegyük még izgalmasabbá a készül grafikákat az Impact eszközzel, amely tökéletesen alkalmas, hogy a mozgás érzetét adja egy-egy elemhez vagy a fókuszba helyezze azt. A létrehozott effektek non-destruktív, szabadon módosítható vektoros objektumok, amiket a többi eszközzel tovább szerkeszthetünk.

3

 

 

Microsoft Surface Dial támogatás A CorelDRAW Graphics Suite natív támogatást biztosít a Microsoft Surface Dial-hoz Windows 10 alatt. A CorelDRAW és a Corel PHOTO-PAINT kezelése így az egyik legnagyszerűbb és legeredetibb élmény a modern PC-s világban.

Áttervezett felhasználói felület Egy megújult és letisztult eszköztár áll a rendelkezésünkre a még természetesebb munkafolyamatok kialakítása érdekében. Az eszközök ott és akkor állnak a rendelkezésünkre, amikor szükségünk van rájuk.

64 bites támogatás: a natív 64 bites támogatásnak hála, sokkal kényelmesebben és hatékonyabban dolgozhatunk a nagy méretű képekkel és file-okkal.

Multi-monitor, 4K és Real-Time Stylus támogatás Használjuk ki a több monitor és a 4K felbontás előnyeit a megújult CorelDRAW-ban. Dolgozzunk gyorsan és hatékonyan a Windows Real-Time Stylus kompatibilis tabletekkel, például a Microsoft Surface-szel vagy a Wacom tablet készülékeivel.

Perspektíva effektus A bittérképes és a vektoros képekre alkalmazott perspektíva effekttel megteremthetjük a távolság és a mélység illúzióját. Ezzel az ügyes kis eszközzel sikeresen mutathatjuk be alkotásainkat úgy, mintha azok valódi környezetben lennének.

 
4

 

 

Corel Font Manager Az új Corel Font Manager-rel nem jelenthet problémát a betűkészletek áttekintése, kezelése és rendszerezése. Egyszerűen menedzselhetjük a betűkészleteket és font kollekciókat, és telepítés nélkül is használhatunk fontokat. Legyen szó grafikai designról, kiadványszerkesztésről vagy illusztrációkról, a Font Manager minden területen megállja a helyét.

Objektumok megmutatása A Corel hallgat a felhasználókra, és teljesíti a kéréseiket! A CorelDRAW felhasználók visszajelzései alapján számos új funkció került a CoreldDRAW legújabb verziójába. Az összetett munkák kezelését könnyíti meg az új Hide and Show Objects funkció, amivel egy layerben belül is kijelölhetjük azt, hogy mely objektumokat szeretnénk megjeleníteni. Nem kell ki vagy bekapcsolni a teljes layert.

Block Shadow eszköz Tömör vektoros árnyékokat adhatunk az egyes objektumokhoz és szövegekhez ezzel az interaktív funkcióval, gyorsabbá téve a munkát. Ezzel az eszközzel már csak azért is hatékonyabban dolgozhatunk, mert kevesebb vonalat és csomópontot hoz létre az árnyékokban.

 
5

 

 

Görbék másolása A Copy Curve Segments segítségével másolhatunk, beilleszthetünk vagy duplikálhatunk meglévő görbéket, így ezeket több különböző projektben is felhasználhatjuk.

Gaussian Blur Fedezzük fel a Corel PHOTO-PAINT Gaussian Blur lencséit, melyekkel non-destruktív blurözéseket hozhatunk létre. Beállíthatjuk, hogy milyen mértékben fedjék az árnyékok az éleket, és az előtérben lévő objektumok és a háttér közötti távolságot.

Sarok kontroll a szaggatott vonalakon és körvonalakon Más alkalmazásokhoz képest jóval nagyobb kontrollt gyakorolhatunk a szaggatott vonallal határolt objektumok, szövegek és szimbólumok sarkai felett. A már korábban ismert opciók mellé két újat kaptunk a tökéletesre csiszolt sarkok megalkotásához.

Healing Clone Javítsunk fotóink minőségén a Corel PHOTO-PAINT új korrekciós és szerkesztő eszközeivel. Az új Healing Clone eszközzel eltávolíthatjuk a tökéletlen részeket azzal, hogy beolvasszuk az őket körülvevő környezetbe.

A fotó perspektívájának a kiigazítása Az interaktív Perspective Correction eszközzel megfelelő perspektívába hozhatjuk a képen szereplő épületeket, a tájegységeket vagy az objektumokat. Csak rendezzük megfelelő alakzatba a négy sarokpontot, ami alapján kialakításra kerül az új perspektíva, a CorelDRAW pedig elvégzi a munkát.

6

 

 

Tartalomszervező (Corel CONNECT): a Corel CONNECT-tel gyorsan megtalálhatjuk a tökéletes tartalmat a készülő anyaghoz. A beépített keresővel pillanatok alatt rálelhetünk a kívánt grafikára, betűkészletre vagy képre, de kereshetünk a Flickr, a Fotolia és az iStockPhoto által kínált tartalmak között is, sőt mostantól arra is van mód, hogy egy általunk megadott weboldal képei között keressünk.

OpenType támogatás: gyönyörű feliratokat készíthetünk az OpenType fejlett tipográfiai képességeivel. Választhatunk az adott fontban megtalálható betű- és számváltozatokból, kérhetjük az egyes betűkapcsolatok ligatúrákra cserélését.

Project Timer A Project Timer segítségével beoszthatjuk az időnket, megszervezhetjük a munkánkat és követhetjük az ügyfeleinket. A Project Timer diszkréten meghúzódik a rajzfelület felett, és a működését a saját stílusunkhoz igazíthatjuk.

Kitöltés és átlátszóság A felújított fill engine-nek hála teljes kontrollt gyakorolhatunk a bitmap és a vektor alapú kitöltési minták felett.

Color Harmonies Az új Color Harmonies eszközzel a különböző színstílusokat egy-egy harmóniába rendezhetjük, így a színeket csoportosan módosíthatjuk. Az eszköz arra is képes, hogy kielemezze az egyes színeket és árnyalatokat, így még egységesebb palettákat hozhatunk létre.

Pointillizer Csupán néhány kattintással hozhatunk létre kiváló minőségű vektoros mozaikokat a kiválasztott vektoros vagy bittérképes objektumokból. A pointillizmus festési technika által inspirált megoldás tökéletesen alkalmas autómatricák vagy egyéb dekorációs elemek megalkotására.

 
7

 

 

Piacvezető kompatibilitás: a CorelDRAW több, mint 100 iparági standardnek számító formátumot képes megnyitni és szerkeszteni, beleértve az AI, a PSD, DOCX, az ODF, az EPS és a DXF file-okat is.

Színprofilok: a gördülékenyebb design érdekében a külső szoftverekben készült file-ok importálásakor megmaradnak az eredeti színprofilok. Az alapértelmezett beállítások automatikusan alkalmazkodnak a színekhez az importálás során.

Speciális eszközök Fedezzük fel az új speciális effektusokat, mint például a nyomásérzékeny Liquid eszközöket (Smear, Attract, Repel és Twirl), vagy az új kamera effekteket (Bokeh blur, Colorize, Sepia és Time Machine).

Sablonok és tréning anyagok: kiváló eredményeket érhetünk el a 350 professzionális sablon felhasználásával. A használatra kész sablonok és design elemek felhasználásával könnyedén elérhető a kívánt megjelenés. A CorelDRAW és a a Corel PHOTO-PAINT számos tréninganyagot, videót és tippet tartalmaz, melyek akkor is a rendelkezésünkre állnak, amikor épp egy új projekten dolgozunk.

Értékes digitális tartalmak:1000 professzionális betűkészlet áll a rendelkezésünkre a gazdagabb tartalmak előállításához. Ezen felül több, mint 10.000 prémium clipart képet, 350 sablont és 800 keretet is tartalmaz a csomag.

AfterShot 3 HDR Töltsük le a Corel AfterShot HDR-t a CorelDRAW-ban vagy a Corel PHOTO-PAINT-ben, hogy professzionális szintű korrekciókat és javításokat végezhessünk a RAW vagy a JPEG fotókon. Az AfterShot 3 HDR-rel könnyedén hozhatunk létre nagy dinamikatartományú képeket.

Rajzeszközök: rajzoljunk és tervezzünk a megújult nyomásérzékeny rajzeszközökkel. A CorelDRAW kompatibilis a piacon található rajztáblákkal, képes felismerni a toll dőlésszögét és a tartást is.

Képszerkesztés: új fotó effektusok – Vibrance, Grayscale és Photo Filter. A szűrők megmaradnak akkor is, ha Adobe Photoshop file-okkkal dolgozzunk, legyen szó akár importálásról, akár exportálásról. A Corel PHOTO-PAINT X5 több, mint 300 kamera RAW formátumát támogatja.

Web grafikák és animációk: készítsünk web grafikákat és animációkat hatékonyabban, mint valaha. Az optimalizált filterek használatával konzisztens, kiváló minőségű webes grafikákat készíthetünk.

Színkezelés: őrizzük meg a színvilág egységességét a különböző típusú anyagokban és hozzunk létre különálló színpalettákat az egyes dokumentumokhoz. Az új színkezelő engine nagyobb pontossággal dolgozik és támogatja a PANTONE színskálákat is.

Kompatibilitás és PDF támogatás: az elkészített anyagok terjesztésére és megosztására több, mint 60 különböző formátum áll a rendelkezésünkre (PDF, JPG, PNG, EPS, AI, TIFF, PSD, DOCX, PPT, stb). Létrehozhatunk jelszóval védett PDF-eket is, melyeket egyéb védelemmel is elláthatunk.

Publikálás WordPress-re Az elkészült képeket közvetlenül a CorelDRAW-ból is feltölthetjük a WordPress médiatárba. Ezzel a funkció lehetővé teszi a kijelölt objektumok vagy a teljes projekt JPEG, GIF  vagy PNG formátumba történő konvertálását még a feltöltés előtt.

Érdekelhetnek még…