ESET Multi-Device Security - 3 eszköz - 1 év Nagyobb

ESET Multi-Device Security - 3 eszköz - 1 év

Új termék

Használja a védelmet 5 vagy 3 eszközön, legyen az PC, Mac, okostelefon vagy táblagép! Lecseréli egy eszközét? Csak tegye át licencét a régiről az újra!

Bővebb leírás

36 322 Ft‎ Adóval

Egyéb infó

Az ESET Multi-Device Security licenckonstrukció tartalmazza az ESET számítógépekre, táblagépekre és okostelefonokra fejlesztett Home Edition termékeinek használati jogát, mind számítógépes, mind mobil platformokon (Windows, Mac, Linux & Android, Symbian, Windows Mobile 6.5-ig).

A licenc 3 és 5 felhasználós változatban rendelhető, a felhasználószámon belül a számítógépek és okoseszközök aránya szabadon variálható.

Előnye: egy licenckód minden eszközre, a licenc érvényességi ideje alatt frissítési lehetőség a legújabb szoftververziókra, a licenc az eszközök cseréje esetén átvihető a régiről az új eszközre.

Az ESET Multi-Device Security licenc megvásárlására a Home Edition licencekre vonatkozó kedvezmények és licencelési feltételek érvényesek.

Az ESET Multi-Device Security csomaggal az alábbi termékek használhatók:

PC: Windows / OS X / Linux:Okostelefon / Táblagép:
  • ESET Smart Security
  • ESET NOD32 Antivirus
  • ESET Cyber Security Pro
  • ESET Cyber Security
  • ESET NOD32 Antivirus for Linux Desktop
  • ESET Mobile Security

ESET Authorised Reseller

Cégünk az ESET hivatalos viszonteladója
és annak minden termékét forgalmazza és hosszabbítja.

A termék csak ESD - elektronikus licenc - formájában érhető el. Megvásárláskor a licence kulcsot és a program letöltési linkjét e-mailben kapja meg. Ennek átfutási ideje jellemzően egy munkanap.

30 other products in the same category: