G Data AntiVirus for Mac OS X

Új termék

A G Data AntiVirus for Mac OS X vírusirtó szoftver megóv minden Mac-es kártevő ellen,beleértve a trójaikat és az adathalász kísérleteket is. 

Bővebb leírás

11 100 Ft‎ Adóval

Egyéb infó

Megbízható vírusirtó szoftver OS X operációs rendszerre
A G Data AntiVirus for Mac OS X vírusirtó szoftver megóv minden Mac-es kártevő ellen,beleértve a trójaikat és az adathalász kísérleteket is. 

Emellett a PC-s kártevőket is felismeri és hatástalanítja, így nem csak a Mac-es vírusok ellen véd, hanem kiegészítő védelmet nyújt a hálózathoz kapcsolódó windowsos PC-k számára is. 

A G Data AntiVirus for MAC OS X kezelőfelülete angol nyelven használható. 

Rendszerkövetelmények

Mac OS X Leopard (10.5 vagy felette), Mac OS X Snow Leopard (10.6 vagy felette), Mac OS X Lion (10.7 vagy felette), Mac OS X Mountain Lion (10.8 vagy felette), 1 GB RAM, 200 MB RAM, minimum 1024 x 640 monitor felbontás.

Részletes tulajdonságok

Vírusvédelem
Egyedülálló vírusfelismerési képesség két független vírusirtó motor segítségével. Bizonyított hatékonyság a trójaiak ellen.
Védelem a kémprogramok és rootkitek ellen
Az aktív rootkitvédelem még azokat a kártevőket is eltávolítja, melyek a telepítés előtt férkőztek be a rendszerbe.
Böngészés közbeni védelem
A felhő alapú webcímvédelem blokkolja a fertőzött weboldalakat, az aktív szkenner pedig még a https kapcsolaton érkező tömörített fájlokat is átvizsgálja.
Heurisztikus és viselkedésalapú védelem
A szoftverbe integrált felismerő algoritmusok a legújabb vírusok ellen is védelmet nyújtanak, úgy, hogy felismerik azokat pusztán viselkedésük alapján.

30 other products in the same category: