G Data TotalProtection

Új termék

G Data TotalProtection ajánlott a notebookokra, és az otthoni számítógépek jelentős részére. A G Data TotalProtection gondoskodik az érzékeny fájlok titkosításáról, így a számítógép elvesztése vagy ellopása esetén ezek nem kerülnek illetéktelen kezekbe.

Bővebb leírás

15 500 Ft‎ Adóval

Egyéb infó

G Data TotalProtection ajánlott a notebookokra, és az otthoni számítógépek jelentős részére. A G Data TotalProtection gondoskodik az érzékeny fájlok titkosításáról, így a számítógép elvesztése vagy ellopása esetén ezek nem kerülnek illetéktelen kezekbe. A G Data TotalProtection minden olyan védelmi modult és szolgáltatást tartalmaz, mely a G Data AntiVirusban vagy a G Data InternetSecurityben megtalálható. 

Védelmet nyújt minden fenyegetés ellen
A G Data TotalProtection két keresőmotorjával, kiváló heurisztikus képességével, felhő alapú védelmével valóban egyedülálló védelmet nyújt a kártevőkkel szemben. 

A G Data TotalProtection tűzfala blokkolja a betörési kísérleteket, levélszemétszűrője pedig mentesít a kéretlen reklámlevelektől. A szülői felügyelet segítségével korlátozhatjuk, hogy gyermekeink mennyi ideig használhatják az internetet, és milyen oldalakat tekinthetnek meg. 

A G Data TotalProtection ezenkívül gondoskodik a rendszeres adatmentésről, valamint a bizalmas adatok titkosításáról. A szoftver könnyen telepíthető és konfigurálható, és a háttérben futva nem lassítja le a számítógépet. Ráadásul a G Data szoftverei a G Data BankGuard Technológia segítségével egyedülálló módon közvetlen védelmet nyújtanak az internetes hitelkártya-használat során a trójaiakkal szemben. 

A G Data TotalProtection magyar, angol és német nyelven érhető el. A magyar nyelvű verzió esetleges elírásait folyamatosan javítjuk. 

Részletes tulajdonságok

Védelmi tulajdonságok

Személyi tűzfal
Az integrált személyi tűzfal blokkol minden betörési kísérletet és szorosan együttműködik a vírusirtó modullal.
Vírusvédelem
Egyedülálló vírusfelismerési képesség két független vírusirtó motor segítségével. Bizonyított hatékonyság a trójaiak ellen.
Levélszemétszűrő
A teljes körűen konfigurálható, valós idejű feketelistákhoz kapcsolódó levélszemétszűrő megvédi a levelezőprogramokat a kéretlen reklámlevelektől.
Böngészés közbeni védelem
A felhő alapú webcímvédelem blokkolja a fertőzött weboldalakat, az aktív szkenner pedig még a https kapcsolaton érkező tömörített fájlokat is átvizsgálja.
E-mail forgalom védelme
A felhő alapú e-mail védelem még a legújabb vírusokat is megállítja, a kitöréstől számított egy percen belül.
Védelem a kémprogramok és rootkitek ellen
Az aktív rootkitvédelem még azokat a kártevőket is eltávolítja, melyek a telepítés előtt férkőztek be a rendszerbe.
Heurisztikus és viselkedésalapú védelem
A szoftverbe integrált felismerő algoritmusok a legújabb vírusok ellen is védelmet nyújtanak, úgy, hogy felismerik azokat pusztán viselkedésük alapján.
Biztonságos online bankolás
Az integrált G Data BankGuard egyedülálló technológiájával megóvja a böngészőket a banki adatokra vadászó trójaiak ellen.

Kiegészítő szolgáltatások

Adatmentés
A funkció segítségével akár ütemezetten külső meghajtóra vagy online tárhelyre menthetjük fontos mappáink tartalmát, vagy képet készíthetünk a teljes merevlemezről. A G Data 2 GB ingyenes tárhelyet biztosít az adatmentésre.
Titkosítás
A fájlszéf lehetővé teszi titkosított területet létrehozását a merevlemezen vagy külső meghajtón. A fájlszéfbe behúzott fájlok automatikusan titkosításra kerülnek, és csak jelszó birtokában férhetőek hozzá.
Bizonsági finomhangolás
A funkció segítségével törölhetjük a böngészők előzményeit, és egy mozdulattal beállíthatjuk a fontos alkalmazások javasolt biztonsági szintjét.
Víruskeresés több szálon
Ha a számítógépben több merevlemez található, a szoftver ezeket képes egyszerre átvizsgálni, úgy, hogy ehhez több processzormagot használ.
Szülői felügyelet
A funkció segítségével korlátozható, hogy a gyerekek milyen weboldalakat látogathatnak, és az is, hogy mennyi ideig használhatják a számítógépet vagy az internetet egy nap vagy egy héten.
lyreállító lemez készítése
A szoftver telepítése után elkészített helyreállító lemez segítségével azokat a fertőzött számítógépeket is megtisztíthatjuk, melyekre a szoftver nem került telepítésre.
Fehérlistázás
A téves riasztások száma az optimális védelemnek köszönhetően minimális, a kritikus rendszerfájlok téves felismerését pedig a fehérlistázás kizárja.
Ujjlenyomatképzés
A szoftver eltárolja az átvizsgált fájlok egyedi azonosító értékét, így a megismételt víruskeresések ideje a töredékére csökken.
Óránkénti frissítések
A két vírusirtó motor folyamatos frissítése egyedülálló módon lerövidíti a szignatúra alapú védelem reakcióidejét.
Víruskeresés pihenés közben
A G Data IdleScan képernyővédőként működik, és hetente egy alkalommal olyankor vizsgálja át a gépet, amikor az pihen.

30 other products in the same category: