G Data InternetSecurity

Új termék

G Data InternetSecurity ajánlott azokra a számítógépekre, melyeket szeretnénk tűzfallal védeni, de amelyeken nincs szükség rendszeres adatmentésre vagy titkosításra. A G Data InternetSecurity a szülői felügyelet funkciót is tartalmazza, így korlátozhatjuk, hogy gyermekeink mennyi ideig használhatják az internetet vagy a számítógépet, és milyen weboldalakat tekinthetnek meg. 

Bővebb leírás

11 100 Ft‎ Adóval

Egyéb infó

G Data InternetSecurity ajánlott azokra a számítógépekre, melyeket szeretnénk tűzfallal védeni, de amelyeken nincs szükség rendszeres adatmentésre vagy titkosításra. A G Data InternetSecurity a szülői felügyelet funkciót is tartalmazza, így korlátozhatjuk, hogy gyermekeink mennyi ideig használhatják az internetet vagy a számítógépet, és milyen weboldalakat tekinthetnek meg. 

A G Data InternetSecurity két keresőmotorjával, kiváló heurisztikus képességével, felhő alapú védelmével valóban egyedülálló védelmet nyújt a kártevőkkel szemben. 


A G Data InternetSecurity tűzfala blokkolja a betörési kísérleteket, levélszemétszűrője pedig mentesít a kéretlen reklámlevelektől. A szülői felügyelet segítségével korlátozhatjuk, hogy gyermekeink mennyi ideig használhatják az internetet, és milyen oldalakat tekinthetnek meg. 

A szoftver könnyen telepíthető és konfigurálható, és a háttérben futva nem lassítja le az Ön számítógépét. Ráadásul a G Data szoftverei a G Data BankGuard Technológia segítségével egyedülálló módon közvetlen védelmet nyújtanak az internetes hitelkártya-használat során a trójaiakkal szemben. 


Rendszerkövetelmények

Microsoft Windows 8, 7 (32 Bit/64 Bit), 1 GB RAM, Microsoft Windows Vista (32 Bit/64 Bit), 1 GB RAM, Microsoft Windows XP (SP2 vagy későbbi szervizcsomag, 32 Bit), 512 MB RAM. A frissítések letöltéséhez internetkapcsolat szükséges.

Védelmi tulajdonságok

Személyi tűzfal
Az integrált személyi tűzfal blokkol minden betörési kísérletet és szorosan együttműködik a vírusirtó modullal.
Vírusvédelem
Egyedülálló vírusfelismerési képesség két független vírusirtó motor segítségével. Bizonyított hatékonyság a trójaiak ellen.
Levélszemétszűrő
A teljes körűen konfigurálható, valós idejű feketelistákhoz kapcsolódó levélszemétszűrő megvédi a levelezőprogramokat a kéretlen reklámlevelektől.
Böngészés közbeni védelem
A felhő alapú webcímvédelem blokkolja a fertőzött weboldalakat, az aktív szkenner pedig még a https kapcsolaton érkező tömörített fájlokat is átvizsgálja.
E-mail forgalom védelme
A felhő alapú e-mail védelem még a legújabb vírusokat is megállítja, a kitöréstől számított egy percen belül.
Védelem a kémprogramok és rootkitek ellen
Az aktív rootkitvédelem még azokat a kártevőket is eltávolítja, melyek a telepítés előtt férkőztek be a rendszerbe.
Heurisztikus és viselkedésalapú védelem
A szoftverbe integrált felismerő algoritmusok a legújabb vírusok ellen is védelmet nyújtanak, úgy, hogy felismerik azokat pusztán viselkedésük alapján.
Biztonságos online bankolás
Az integrált G Data BankGuard egyedülálló technológiájával megóvja a böngészőket a banki adatokra vadászó trójaiak ellen.

Kiegészítő szolgáltatások

Szülői felügyelet
A funkció segítségével korlátozható, hogy a gyerekek milyen weboldalakat látogathatnak, és az is, hogy mennyi ideig használhatják a számítógépet vagy az internetet egy nap vagy egy héten.
Víruskeresés több szálon
Ha a számítógépben több merevlemez található, a szoftver ezeket képes egyszerre átvizsgálni, úgy, hogy ehhez több processzormagot használ.
Fehérlistázás
A téves riasztások száma az optimális védelemnek köszönhetően minimális, a kritikus rendszerfájlok téves felismerését pedig a fehérlistázás kizárja.
Helyreállító lemez készítése
A szoftver telepítése után elkészített helyreállító lemez segítségével azokat a fertőzött számítógépeket is megtisztíthatjuk, melyekre a szoftver nem került telepítésre.
Ujjlenyomatképzés
A szoftver eltárolja az átvizsgált fájlok egyedi azonosító értékét, így a megismételt víruskeresések ideje a töredékére csökken.
Óránkénti frissítések
A két vírusirtó motor folyamatos frissítése egyedülálló módon lerövidíti a szignatúra alapú védelem reakcióidejét.
Víruskeresés pihenés közben
A G Data IdleScan képernyővédőként működik, és hetente egy alkalommal olyankor vizsgálja át a gépet, amikor az pihen.

30 other products in the same category: