Panda Gold Protection 2015 - 1 eszköz - 1 év Nagyobb

Panda Gold Protection 2016 - 1 eszköz - 1 év

Új termék

A Panda Gold Protection védi a PC, Mac és Android okostelefonokat és táblagépeket. Elérheti zenéit, fotóit és videóit bármely készüléken. Kezelje és ossza meg digitális életét biztonságosan!

Bővebb leírás

23 799 Ft‎ Adóval

Egyéb infó

A Panda Gold Protection védi a PC, Mac és Android okostelefonokat és táblagépeket. Elérheti zenéit, fotóit és videóit bármely készüléken. Kezelje és ossza meg digitális életét biztonságosan!

PC mac tabéet smartphone

Használja ki a legkiválóbb, napi 24 órás prémium technikai támogatást igényei szerint. Mondjon búcsút a biztonsági problémáknak.

A  Panda Gold Protection lehetővé teszi a maximálisan biztonságos online életet. Maximális vírus elleni védelmet nyújt az összes készüléken: PC, Mac és Android okostelefonokon és táblagépeken. Az új Panda Gold Protection védi az adatokat az alkalmazott készüléktől vagy operációs rendszertől függetlenül.

Böngészhet, megnézheti e-mailjeit, vásárolhat és bankolhat online, beléphet a közösségi oldalakra, mindezt a legteljesebb nyugalommal... A Panda Gold Protection megvédi az online életét.

Ne feledje, mi mindig ott vagyunk, ha szüksége van ránk. A Panda Gold Protection a legkiválóbb szolgáltatást nyújtja a nap 24 órájában, egy ingyenes fertőtlenítési szolgáltatást is beleértve.

Tulajdonságok

panda gold tulajdonságok

Mit nyújt a Panda Gold Protection?


Kiváló védelmet...

Az ismert és ismeretlen vírusok és más veszélyek ellen minden készüléken otthon vagy az irodában (PC, Mac, Android okostelefonok és táblagépek). Maradjon kapcsolatban családtagjaival és barátaival biztonságosan
Az online csalások és személyazonosság-lopások ellen online vásárlás vagy bankolás közben. Védje meg magát a rosszindulatú webhelyektől és szoftverektől az internethasználat, vagy a közösségi oldalak használata során.

Hasznos eszközök az online élet élvezetéhez és megosztásához

A Panda Gold Protection automatikusan tárolja, szinkronizálja és megosztja fotóit, videóit és dokumentumait a készülékek között (PC, Mac, IOS, Android és Blackberry). Az online élet tárolása, szinkronizálása és megosztása sosem volt ilyen egyszerű (20 GB tárhellyel).

Prémium szolgáltatás az igényeknek megfelelően

Biztonsági szakértőink a legjobb tanácsokat és útmutatásokat adják, amelyekkel megvédheti magát az online világban, valamint válaszolnak a víruskereső szoftverrel kapcsolatos bármilyen kérdésre. Ezenkívül a Panda szakembere vírusfertőzés esetén csatlakozik a számítógépéhez, és eltávolít minden veszélyes és kártékony programot.


PC-helyreállítási rendszer

Indítsa el számítógépét védett módban és vírusmentesítse vészhelyzetben vagy kritikus helyzetekben. Ossza meg bárkivel és segítsen nekik is megtisztítani számítógépeiket.

PC-használók

Maximális védelem a számítógépe számára a Panda Gold Protection szoftverrel. A Panda Gold Protection a számítógépére, az adataira és a családjára leselkedő valamennyi veszélyforrással szemben teljes védettséget biztosít, még olyanokkal szemben is, amelyek még most nem is ismertek.

Mac-használók     

A Panda Gold Protection teljes védelmet nyújt a Mac-felhasználóknak vírusoktól és egyéb internetes veszélyektől. A Mac-felhasználók ugyanolyan veszélyeknek vannak kitéve, mint a PC-felhasználók, és az internet globalizációja folytán senki sincs biztonságban... A Panda Gold Protection megvédi még a legújabb Mac, iPad, iPhone és iPod touch készülékeket is.

Android táblagépek és okostelefonok használói

A Panda Gold Protection megvédi mindenféle internetes támadástól. Böngészhet, bankolhat és vásárolhat online, használhatja a közösségi oldalakat... a legnagyobb biztonság mellett.

Panda Gold Protection    

  • Még soha nem volt ennyire egyszerű vírusvédelmet telepíteni a számítógépre. A Panda könnyű, gyors és átfogó megoldást biztosít.
  • A termék gyorsan, a felhasználó számára szinte észrevétlenül települ a számítógépre.
  • A legfrissebb operációs rendszerekkel és platformokkal összhangban álló, új, még modernebb, intuitív felhasználói élmény.
  • A program használatához semmiféle szaktudás nem szükséges, hiszen a megoldás minden feladatot automatikusan végez. Csak telepíteni kell, és nincs több gond a vírusokkal és más veszélyekkel.

 

 

 

 

 

Panda Business Partner

Cégünk az Panda Security hivatalos partnere
és annak minden termékét forgalmazza és hosszabbítja.

A termék csak ESD - elektronikus licenc - formájában érhető el. Megvásárláskor a licence kulcsot és a program letöltési linkjét e-mailben kapja meg. Ennek átfutási ideje jellemzően 1-3 munkanap.

 

30 other products in the same category: