ESET Endpoint Antivirus Business Edition - 5 gép - 1 év

Új termék

A sokszorosan díjnyertes ESET NOD32 Antivirus megbízható védelmet nyújt az internetes károkozók minden fajtája ellen, így kiváló megoldást biztosít számítógépe vírusvédelmére.

Bővebb leírás

69 596 Ft‎ Adóval

Egyéb infó

 

A többszörösen díjnyertes NOD32 technológia mostantól ESET Endpoint Antivirus néven biztosítja a megismert gyors és hatékony vírusvédelmet vállalati ügyfeleink számára. A megújult név számos új funkciót és szolgáltatást takar, többek között az otthoni változatból megismert felhő-alapú technológiát, a csatlakoztatott eszközök magasabb szintű kezelését illetve a frissítési adatbázis visszaállíthatóságát, amelyek segítségével magasabb szintre helyezheti hálózatának biztonságát.

ESET NOD32 Antivirus kezdőképernyő

Az AV-Comparatives víruslaboratórium által több alkalommal az Év Antivírusának választott ESET NOD32 Antivirus tartja a nemzetközileg elismert Virus Bulletin tesztek VB100% rekordját, megelőzve ezzel a versenytársak vírusvédelmi megoldásait.

Az ESET Endpoint Antivirus Business Edition négy számítógépnél nagyobb hálózatok, illetve szerverek esetében alkalmazható. Ez a konstrukció nem csak a munkaállomások, de a szerverek védelméről is gondoskodik, valamint a szintén megújult ESET termékek központi adminisztrációjára szolgáló ESET Remote Administrator szoftvert is tartalmazza.

Vírus- és kémprogramvédelem

Az ESET Endpoint Antivirus vírus- és kémprogramvédelme a díjnyertes ThreatSense® technológián alapszik, mely a NOD32 antivírus korábbi változataiban már bizonyította megbízhatóságát. A program védelmet nyújt a vírusok, kémprogramok, trójaiak, rootkitek, férgek, valamint a kéretlen reklámprogramok és adathalász kísérletek ellen is. Az ESET Endpoint Antivirus a mesterséges intelligencia segítségével proaktív védelmet nyújt a még ismeretlen károkozók ellen is, így felhasználóink az olyan új fenyegetések ellen is védve vannak, melyek ellenszerét még senki sem készítette el. A szoftverek ötödik generációja ESET Live Grid szolgáltatásával felhő alapú védelmet is biztosít, melynek segítségével számítógépének ellenőrzése és az új kártevők felismerése még gyorsabbá és hatékonyabbá vált.

ESET NOD32 Antivirus statisztika ablak

Az ESET Endpoint Antivirus-ban megjelent újdonságok:

Felhő alapú vírus- és kémprogramvédelem
Behatolásmegelőző rendszer
Eszközfelügyelet
Frissítési adatbázis visszaállíthatósága korábbi verzióra

 

Minősített védelem

A West Coast Labs egy független szervezet, mely biztonsági szoftverek tesztelésére szakosodott. A szervezet által kiadott Checkmark minősítések egy integrált szabvány-rendszer részeként kerülnek kiadásra. A Checkmark minősítéseket világszerte elismerik és a teljesítmény megbízható jelzőinek fogadják el.

Az ESET biztonsági szoftverei megszerezték a rangos West Coast Labs tanúsítványát az úgynevezett „Chinese malware” felismeréséért. 

Rendszerkövetelmények

Microsoft Windows 7, Vista, 2008 (R2), 2003 (R2)

  • 1 GHz 32 bites (x86) / 64 bites (x64)
  • 512 MB RAM rendszermemória
  • 320 MB szabad lemezterület
  • Super VGA (800 × 600 képpont felbontással)

Microsoft Windows 2000, XP, Home Server

  • 400 MHz 32 bites (x86) / 64 bites (x64)
  • 128 MB RAM rendszermemória
  • 320 MB szabad lemezterület
  • Super VGA (800 × 600 képpont felbontással)

Windows 7 kompatibitásCitrix Xen kompatibilitás

VmWare kompatibilitás

 

ESET Authorised Reseller

Cégünk az ESET hivatalos viszonteladója
és annak minden termékét forgalmazza és hosszabbítja.

A termék csak ESD - elektronikus licenc - formájában érhető el. Megvásárláskor a licence kulcsot és a program letöltési linkjét e-mailben kapja meg. Ennek átfutási ideje jellemzően egy munkanap.

30 other products in the same category: