AVG File Server változat (5 kliens) Nagyobb

AVG File Server változat (5 kliens)

Új termék

Az előzőbbihez hasonlóan szintén kémprogramok elleni védelemmel lett kiegészítve ez a termék is. Amennyiben úgy gondolja, hogy elegendő csak szerveroldali védettséget biztosítania (pld. merevlemez nélküli munkaállomásokat használ), akkor ez egy igen kedvező árú konstrukció az Ön számára.

Bővebb leírás

26 960 Ft‎ Adóval

Egyéb infó

Az AVG díjnyertes fájlszerver változata teljeskörű védelmet biztosít a kiszolgálókon tárolt adatok, valamint a terminál szolgáltatásokat (Távoli asztal) használó kapcsolatok számára. Ha már használ valamilyen más megoldást számítógépei védelmére, de még nem találta meg, hogy hogyan szeretné védeni fájl és terminál szerevereit, akkor az AVG Email Server Változat legjobb megoldás a probléma kezelésére. Az AVG Azon kívül, hogy megvédi adatait, védelmet nyújt a veszélyes tartalmak letöltése ellen is. Ami különösen fontos a terminál szolgáltatások védelme esetén.

Az AVG  már megszokott  és elismert nagyteljesítményű keresőmotorja egyedülálló megelőző védelmet biztosítanak Önnek. Az AVG fejlesztései által biztosított technológiai előny a garancia arra, hogy beruházása és védelme megőrizze értékét valamint biztonságát.

 

AVG hivatalos viszonteladó

Cégünk Hivatalos AVG Viszonteladó

A termék csak ESD - elektronikus licenc - formájában érhető el. Megvásárláskor a licence kulcsot és a program letöltési linkjét e-mailben kapja meg. Ennek átfutási ideje jellemzően egy munkanap.

30 other products in the same category: