AVG Email Server változat (5 postafiók) Nagyobb

AVG Email Server változat (5 postafiók)

Új termék

Ha Ön Windows 2000/2003/2008 szerveren futó Exchange 2000/2003/2007 levelező szolgáltatásait szervereit szeretné védeni a vírustámadások ellen és szeretné, ha az összes küldött és fogadott levél ellenőrzött legyen, akkor  ezt a változatt kell választania. 

Bővebb leírás

40 440 Ft‎ Adóval

Egyéb infó

Az AVG díjnyertes levelező szerver változata teljeskörű védelmet biztosít az elektronikus levélben terjedő vírusok kémprogramok és a SPAM ellen. Ha már használ valamilyen más megoldást számítógépei védelmére, de még nem találta meg, hogy hogyan szeretné védeni levelező szerevereit, akkor az AVG Email Server Változat legjobb megoldás a probléma kezelésére. Az AVG Azon kívül, hogy megvédi levelező szerverét és leveleit a vírusok és SPAM ellen, védelmet nyújt a veszélyes tartalmak letöltése ellen is.

Az AVG  már megszokott  és elismert nagyteljesítményű keresőmotorja egyedülálló megelőző védelmet biztosítanak Önnek. Az AVG fejlesztései által biztosított technológiai előny a garancia arra, hogy beruházása és védelme megőrizze értékét valamint biztonságát.

 

AVG hivatalos viszonteladó

Cégünk Hivatalos AVG Viszonteladó

A termék csak ESD - elektronikus licenc - formájában érhető el. Megvásárláskor a licence kulcsot és a program letöltési linkjét e-mailben kapja meg. Ennek átfutási ideje jellemzően egy munkanap.

30 other products in the same category: