5NINE MANAGER FOR HYPER-V Nagyobb

5NINE CLOUD SECURITY

Új termék

A 5nine Cloud Security hypervisor-szintű antivírus, integrált tűzfal és IDS, amely gyors és megkerülhetetlen védelmet nyújt a Microsoft Hyper-V hypervisoron futó virtuális gépek számára. Integrálható a Virtual Machine Manager konzolhoz és együttműködik az Azure Packkal is.

Bővebb leírás

Egyéb infó

A 5nine Cloud Security hypervisor-szintű vírusvédelem, tűzfal és IDS, amely az architektúrának köszönhetően a virtuális gépekennem támadható, megkerülhetetlen és rendkívül gyors.

Az Antivirus szolgáltatás vírusvédelmet nyújt a virtuális gépek számára agent szoftver telepítése nélkül. A 5nine Cloud Security Kaspersky és VIPRE antivírus motorokkal érhető el.

Virtuális Tűzfal segítségével lehetőség van a virtuális gépek Hyper-V virtuális switcheken áthaladó forgalmának ellenőrzésére és szabályozására.

Az IDS lehetővé teszi a hálózati forgalomban tapasztalható anomáliák észlelését.

Azure Pack Extension – kiegészítő a Windows Azure Pack-hoz, amellyel a virtuális tűzfalat és a IDS-t külön szolgáltatásként kínálhatják a rendszerüzemeltetők.

System Center VMM Plugin – integrációt nyújt a Microsoft Virtual Machine Managerhez, így a teljes Hyper-V menedzsment egyetlen helyről elérhető.

További információ a gyártó weboldalán.

8 other products in the same category: