Microsoft Dynamics NAV EPR Nagyobb

Microsoft Dynamics NAV EPR

Új termék

A Microsoft Dynamics NAV átfogó vállalatirányítási megoldás, amely elősegíti a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést. A Microsoft Dynamics NAV segítséget nyújthat, ha cége „kinövi” jelenleg használt pénzügyi szoftverét.

Bővebb leírás

Egyéb infó

A középméretű szervezeteknek készült Microsoft Dynamics NAV gyorsan megvalósítható, egyszerűen konfigurálható és könnyedén használható, teljes körű vállalatirányítási (ERP) megoldást nyújt. A termék tervezése, fejlesztése, megvalósítása és kezelhetősége terén az innováció irányát már a kezdetektől fogva az egyszerűség határozta meg, ami a jövőben is a legfontosabb szempont marad. A Microsoft Dynamics NAV világszerte több mint egymillió felhasználóval rendelkezik, és több mint 40 különböző országnak megfelelő verzióban elérhető.

A Microsoft Dynamics NAV segítségével az egyedi igényeknek megfelelő, a gyakorlatban is bizonyított ágazatspecifikus funkciók valósíthatók meg, még a legnagyobb mértékben specializált iparágak és szervezetek esetében is. Az eredmény egy olyan költséghatékony és átfogó ERP-szoftvermegoldás, amely pontosan igazodik cége egyedi követelményeihez, és amellyel munkatársai hatékonyabbá, vállalata pedig versenyképesebbé válhat.
Miért a Microsoft Dynamics NAV a legmegfelelőbb választás cége számára?

A Microsoft Dynamics NAV a teljes üzleti tevékenységre kiterjedő értéket kínál, és az alábbi előnyöket nyújtja vállalata számára:

Az üzletmenet egyszerűsítése egyetlen megoldással: integrálhatók és központilag tárolhatók a pénzügyekkel, a termeléssel, az ellátási lánccal, az értékesítési és marketingtevékenységgel, a projektvezetéssel, a humán erőforrásokkal és a szolgáltatásokkal kapcsolatos információk.

Fokozott hatékonyság: munkatársait olyan ismerős és intuitív felhasználói környezet segíti az eredményesebb munkavégzésben, amely a vállalatnál már jelenleg is használt Microsoft-szoftverekhez hasonlóan működik, és szerepkörre szabott hozzáférést nyújt a megfelelő információkhoz és feladatokhoz.

Intelligens döntéshozatal: Egyszerűbb hozzáférést biztosíthat az egyes munkakörökhöz kapcsolódó információkhoz és feladatokhoz, így munkatársai pontosan ismerhetik a prioritásokat, valamint a megalapozott és magabiztos döntéshozatalhoz szükséges információkat. Az elemzési és jelentéskészítő eszközök széles választéka segítségével betekintést nyerhet az üzleti teljesítménnyel kapcsolatos adatokba.

Gyors megvalósítás: a rendszert gyorsan beállíthatja és testre szabhatja jelenlegi üzleti igényeinek megfelelően, és biztos lehet abban, hogy új funkciók, egyéni alkalmazások és online üzleti lehetőségek hozzáadásával könnyedén alkalmazkodhat a követelmények megváltozásához is.

Forrás: microsoft.com

Az Microsoft Dynamics NAV rendszer testre szabhatóságát a pénzügyi-, készletnyilvántartási-, gyártástervezési, értékesítési és marketing folyamatokat támogató, valamint termékcsoportok és webáruház modulok biztosítják.


A vállalatirányítási rendszert bevezető szállító kiválasztása bizalmi kérdés. A Diagnosztika egy komplex elemzési folyamat, amely során a vállalat vezetésével együtt feltérképezzük a vállalat szervezettségét és az esetleges anomáliákat. A folyamat növeli a bizalmat és a bevezetést végző szakemberek és a vállalat vezetése között. A közös nyelv és a szoros együttműködés megalapozza a vállalatirányítási rendszer sikeres bevezetését.

Az ERP rendszer megvásárlása jelentős anyagi befektetéssel jár. Alapesetben a vállalat saját forrásaiból finanszírozza a hardvert, szoftvert, valamint a bevezetéshez és működtetéshez szükséges szakértelmet. Ennek árát számtalan dolog befolyásolja, de mindenképp többmilliós egyszeri kiadásról van szó, amelyet az üzemeltetés folyamatos havi díja követ.

Ennél ma már vannak kedvezőbb megoldások. Választhatja akár az Uniós pályázati vagy a bérleti konstrukció lehetőségét.

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére az Ön számára legmegfelelőbb konstrukció kidolgozásában!

Tudjon meg még többet a rendszerről, vagy kérjen ajánlatot/bemutatót. Keresse telefonon kollégáinkat, vagy kérjen tájékoztatást e-mailben az [email protected] e-mail címen!

 

14 other products in the same category: