wSoft Rental kölcsönző program – Bérleti szerződés nyilvántartó – 1 év

18.987 Ft

Kategóriák: ,
Gyártó:WSOFT

Leírás

wSoft Rental kölcsönző program: Bármilyen profilú, akár több telephellyel is rendelkező kölcsönzők számára készült, hálózati adatbázis kezelésére is alkalmas bérleti szerződés készítő, készletkezelő és nyilvántartó szoftver. A Rental kölcsönző program segítségével minimális számítástechnikai ismeretekkel készíthetünk gyorsan és egyszerűen, áttekinthető bérleti szerződést. A Rental kölcsönző programmal kiállított bérleti szerződések a későbbiekben újranyomtathatóak, visszakereshetőek. A program képes a termékek, szolgáltatások, illetve az ügyfelek listáját, bármely táblázatkezelővel (MS Excel, OpenOffice, LibreOffice) szerkeszthető (*.csv) formátumban importálni vagy exportálni. A wSoft Rental kölcsönző program külön díj nélkül használható hálózatos üzemmódban, szervertől függően akár interneten is elérhető (felhő alapú) adatbázissal. Egyszerű használatának köszönhetően sok idő és fáradtság takarítható meg. A Rental kölcsönző program ingyenes DEMO verziója bármeddig korlátlanul működik, de érvényes bérleti szerződés csak az aktiváló kulcs megadása után nyomtatható.

A wSoft Rental kölcsönző program főbb jellemzői

 • Korlátlan mennyiségű -bérleti szerződés, -foglalás írása, nyilvántartása, így akár évek után is visszakereshető a szükséges információ.
 • Az -ügyfelek, -termékek, -szolgáltatások adatainak, gyors és fáradságok nélküli importálása / exportálása bármely táblázatkezelővel (MS Excel, OpenOffice, LibreOffice) szerkeszthető (*.csv) formátumban.
 • A sokszínű szűrési feltételek segítségével, könnyen, másodpercek alatt megtalálható a keresett információ. Szűrési feltételek: kölcsönzés -sorszám -vonalkód, termék -név -vonalkód, ügyfél -név -vonalkód.
 • Egyetlen programmal egyszerűen és kényelmesen kezelhető, korlátlan számú telephely -kölcsönzési, -ügyfelei, -termékei, nincs szükség több program használatára, és akár napokat is igénybe vevő, adat összefésülésekre.
 • A Magyar Posta által kiadott irányítószám adatbázis használatának segítségével, elég csak az irányítószámot megadni, a hozzátartozó település automatikusan kitöltődik.
 • Vonalkódolvasó használatával, gyorsan az ügyfél várakoztatása nélkül, azonnal visszakereshető -bérleti szerződés, -ügyfél, -termék -szolgáltatás.
 • Felár nélküli felhőalapú hálózati adatbázis használatának segítségével, a felhasználónév és a jelszó ismeretében, bármikor és bárhonnan hozzáférhetővé válnak a programban eltárolt adatok.
 • Automatikus adatbázis mentés / visszatöltés egyszerű használatának segítségével, nem kell aggódni egy esetleges adatvesztés miatt, ill. offline környezetben is mobilissá tehető a programban tárolt minden adat. (kölcsönzések, ügyfelek, termékek, szolgáltatások, törzsadatok)
 • Felhasználói jogosultságok egyedi beállításának segítségével, mindenki csak a rá vonatkozó funkciókat használhatja.
 • Az egyszerű és felhasználóbarát program kialakításnak köszönhetően, gyorsan és időpazarlás nélkül áttekinthetőek, felvihetőek az adatok.
 • A bérlati szerződések tetszetősebbé tételének érdekében, telephelyenként külön-külön megadható egyedi céges logó.
 • Sablonszövegek használatának segítségével, a gyakran előforduló szövegeket elég csak egyszer felvinni, az adott mezőben a jobb egérgomb megnyomása után, megjelenő menüből egy kattintással beilleszthető.
 • Ügyfeleknek küldhető e-mail értesítés segítségével, környezetbarát módon, -költség és -idő hatékonyan, értesíthetőek az ügyfelek.

Érdekelhetnek még…