GFI FAXmaker

Kérje ajánlatunkat!

A GFI FAXmaker a világ legnépszerűbb hálózati fax-szerver megoldása, amely egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a faxok küldését és fogadását.

Kategória:
Gyártó:GFI

Leírás

A GFI FaxMaker a világ legnépszerűbb faxszerver terméke, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók faxüzeneteket küldjenek és fogadjanak a számítógépük segítségével.

Jellemzők:

  • Active Directory- és Exchange-integráció;
  • POP3- és SMTP-támogatás;
  • FAX to E-mail routing;
  • faxspamszűrés;
  • Analóg és FAX over IP.

Exchange / Lotus / SMTP környezethez

A GFI FAXmaker a világ legnépszerűbb hálózati fax-szerver megoldása, amely egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a faxok küldését és fogadását. Szemben a hagyományos fax-gépekkel, használatakor nem szükséges odamenni a készülékhez, nem kell megvárni és ellenőrizni, hogy a faxok valóban elküldésre kerültek, és nincs szükség a faxok költséges kinyomtatására sem. A faxok küldése és fogadása a felhasználó saját levelezőprogramja segítségével történik, így egy fax elküldéséhez fel sem kell állni a számítógép elől, míg a bejövő faxok a felhasználók postafiókjaiba érkeznek meg. Használatával lehetővé válik a faxok gyors visszakereshetősége, faxok elektronikus tárolása, rendezése vagy archiválása. A GFI FAXmaker segítségével egy lépéssel közelebb kerülhet a papírmentes irodához.

Számos díj elnyerése és több tízezer felhasználó bizonyítja, hogy a GFI FAXmaker a kedvező árnak és a vállalati környezetekhez tervezett funkcióknak köszönhetően a legnépszerűbb és leghatékonyabb hálózati fax-szerver megoldás a piacon.

A termék számos konstrukcióban elérhető, kérje egyedi ajánlatunkat.

gfi partner

Cégünk hibatalos GFI partner.

Érdekelhetnek még…