ESET NOD32 Antivirus for Linux – 1 gép – 1 év

12.489 Ft

Az otthoni felhasználóknak szánt ESET NOD32 Antivirus 4 for Linux Desktop tartalmazza a sokszorosan díjnyertes heurisztikus ThreatSense technológiát, melynek segítségével a védelmi programok a nulladik napi támadásokat is képesek felismerni.

Kategória:
Gyártók:ESET

Leírás

Multiplatformos felismerés

Az internetes bűnözők egyre több energiát fektetnek olyan kártevők előállításába, amelyek platformfüggetlen módon működnek. Ráadásul nem csak az operációs rendszer van kitéve támadásnak, hanem a harmadik gyártótól származó, a gépre telepített platformfüggetlen szoftverek is. A most bemutatott, Linux alapú szoftver képes a Windows és az OS-X rendszereket támadó kártevők felismerésére is, így heterogén környezetben megakadályozzák, hogy a linuxos munkaállomások a Windows vagy OS-X rendszerekre írt kártevők rejtekhelyéül szolgáljanak.

Grafikus kezelőfelület

Az opcionális, teljes képernyős módra is képes grafikus kezelőfelület a windowsos rendszereken megszokott módon biztosítja a könnyű, intuitív kezelést, és hozzáférést biztosít a szoftverek működéséről visszajelzést egyszerűen áttekinthetővé tévő grafikonokhoz, statisztikákhoz, valamint az időzített feladatok kezelését végző Feladatütemezőhöz.
         
Hozzáférés-védelem

Meghatározható, hogy mely felhasználói fiókokhoz kezelői jogosultak a beállítások megváltoztatására, így a jogosulatlan felhasználók nem tudják kiiktatni a vírusvédelmet.

Külső adathordozók letiltása

A védelmi szoftverek átvizsgálják az USB, a FireWire, valamint a CD/DVD adathordozók tartalmát, vagy blokkolják az ezekhez való hozzáférést, így minimalizálják a fertőzés veszélyét.

Rendszerkövetelmények

Processzor:     AMD vagy Intel 32/64 bites processzor (x86/x64)
Operációs rendszer:     RedHat, Debian, Ubuntu, Suse, Fedora, Mandriva illetve bármely RPM vagy DEB csomagkezelő alapú disztribúció
SELinux nem támogatott
Memóriaigény:     150 MB
Lemezterület (telepítőcsomag):     39 MB
Lemezterület (telepített szoftver):     120 MB
Kernel:     2.6 vagy újabb
Egyéb:     GNU C Library 2.3 vagy újabb
GTK+ 2.6 vagy újabb

 

ESET Authorised Reseller

Cégünk az ESET hivatalos viszonteladója
és annak minden termékét forgalmazza és hosszabbítja.

A termék csak ESD – elektronikus licenc – formájában érhető el. Megvásárláskor a licence kulcsot és a program letöltési linkjét e-mailben kapja meg. Ennek átfutási ideje jellemzően egy munkanap.

Érdekelhetnek még…