ESET Endpoint Security Business Edition – 5 gép – 1 év

83.185 Ft

Teljes körű védelmet biztosító, intelligens és kiemelkedően gyors integrált biztonsági programcsomag Windows alapú számítógépek számára.

Kategóriák: , ,
Gyártók:ESET

Leírás

A többszörösen díjnyertes NOD32 technológiára épülő ESET Smart Security mostantól ESET Endpoint Security néven biztosítja a megismert gyors és hatékony integrált védelmet vállalati ügyfeleink számára. Az megújult név számos új funkciót és szolgáltatást takar, többek között az otthoni változatból megismert felhő-alapú technológiát, felhasználókra beállítható webfelügyeletet, a csatlakoztatott eszközök magasabb szintű kezelését illetve a frissítési adatbázis visszaállíthatóságát, amelyek segítségével magasabb szintre helyezheti hálózatának biztonságát.

Az ESET Endpoint Security Business Edition négy számítógépnél nagyobb hálózatok, illetve szerverek esetében alkalmazható. Ez a licenckonstrukció nem csak a munkaállomások, de a szerverek védelméről is gondoskodik, valamint az szintén megújult ESET termékek központi adminisztrációjára szolgáló ESET Remote Administrator szoftvert is tartalmazza.

ESET Smart Security kezdőképernyő

 

Az ESET Endpoint Security vírus- és kémprogramvédelme az NOD32 Antivirus motoron alapszik. Az AV-Comparatives víruslaboratórium által több alkalommal az Év Antivírusának választott ESET NOD32 Antivirus tartja a nemzetközileg elismert Virus Bulletin tesztek VB100% rekordját.

Integrált megközelítés

Az ESET Endpoint Security egy integrált biztonsági programcsomag, mely a különböző biztonsági programok egyazon kezelőfelület segítségével történő elérésének lehetőségét nyújtja.

ESET Smart Security integrált védelem

Az ESET Endpoint Security különböző moduljai együttműködnek, és adatokat adnak át egymásnak, így biztosítva igen alacsony erőforrásigény mellett a maximális védelmet.

Vírus- és kémprogramvédelem

Az ESET Endpoint Security vírus- és kémprogramvédelme az ESET Endpoint Antivirus rendszerben is használt díjnyertes ThreatSense® technológián alapszik, védelmet nyújt a vírusok, kémprogramok, trójaiak, rootkitek, férgek, valamint a kéretlen reklámprogramok és adathalász kísérletek ellen is. Az ESET Endpoint Security a mesterséges intelligencia segítségével proaktív védelmet nyújt a még ismeretlen károkozók ellen is, így felhasználóink az olyan új fenyegetések ellen is védve vannak, melyek ellenszerét még senki sem készítette el. A szoftverek ötödik generációja ESET Live Grid szolgáltatásával felhő alapú védelmet is biztosít, melynek segítségével számítógépének ellenőrzése és az új kártevők felismerése még gyorsabbá és hatékonyabbá vált.

Személyi tűzfal

A személyi tűzfal figyeli a védett számítógép és a hálózat más számítógépei közötti teljes adatforgalmat, ezáltal megvédi számítógépét a külső támadásoktól.

ESET Endpoint Security hálózati aktivitás

Levélszemétszűrő

Az ESET Endpoint Security levélszemétszűrő modulja kiszűri a kéretlen e-maileket, így fokozza az elektronikus kommunikáció biztonságát és kényelmét.

ESET Smart Security levélszemétszűrő

 

Az ESET Endpoint Security-ben megjelent újdonságok:

 • Felhő alapú vírus- és kémprogramvédelem
 • Behatolásmegelőző rendszer
 • Webfelügyelet
 • Eszközfelügyelet
 • Komponens-alapú telepítés
 • Frissítési adatbázis visszaállíthatósága korábbi verzióra
 • Platformokon átívelő védelem

 

Minősített védelem

A West Coast Labs egy független szervezet, mely biztonsági szoftverek tesztelésére szakosodott. A szervezet által kiadott Checkmark minősítések egy integrált szabvány-rendszer részeként kerülnek kiadásra. A Checkmark minősítéseket világszerte elismerik és a teljesítmény megbízható jelzőinek fogadják el.

Az ESET Smart Security sikeresen teljesítette a West Coast Labs összes tesztjét, így megszerezte a Checkmark minősítést. (2010)
Az ESET biztonsági szoftverei megszerezték a rangos West Coast Labs tanúsítványát az úgynevezett „Chinese malware” felismeréséért. (2011. június)
   
A TÜV tesztjén sikeresen szereplő ESET Smart Security Business Edition megkapta a „Minősített Vírusvédelem” besorolást.
   

Rendszerkövetelmények

Microsoft Windows 7, Vista, 2008 (R2), 2003 (R2)

 • 1 GHz 32 bites (x86) / 64 bites (x64)
 • 512 MB RAM rendszermemória
 • 320 MB szabad lemezterület
 • Super VGA (800 × 600 képpont felbontással)

Microsoft Windows 2000, XP, Home Server

 • 400 MHz 32 bites (x86) / 64 bites (x64)
 • 128 MB RAM rendszermemória
 • 320 MB szabad lemezterület
 • Super VGA (800 × 600 képpont felbontással)

Windows 7 kompatibitás Citrix Xen kompatibilitás VmWare kompatibilitás

 

ESET Authorised Reseller

Cégünk az ESET hivatalos viszonteladója
és annak minden termékét forgalmazza és hosszabbítja.

A termék csak ESD – elektronikus licenc – formájában érhető el. Megvásárláskor a licence kulcsot és a program letöltési linkjét e-mailben kapja meg. Ennek átfutási ideje jellemzően egy munkanap.

Érdekelhetnek még…