ESET Cyber Security Pro for Mac – 1 gép – 1 év

17.145 Ft

A teljesen új fejlesztésű ESET Cyber Security Pro integrált biztonsági csomag, a tökéletes vírus- és kémprogramvédelmet nyújtó ESET Cyber Security megoldásán túl, személyi tűzfal és szülői felügyelet modullal kiegészülve nyújt hatékonyabb segítséget a felhasználók számára.

Kategóriák: ,
Gyártó:ESET

Leírás

Az ESET védelmi programok legújabb generációja, továbbfejlesztett modulokkal és számos új funkcióval, az ESET Cyber Security és az ESET Cyber Security Pro-nak köszönhetően mostantól az Apple számítógépekre is elérhető. A teljesen új fejlesztésű ESET Cyber Security Pro integrált biztonsági csomag, a tökéletes vírus- és kémprogramvédelmet nyújtó ESET Cyber Security megoldásán túl, személyi tűzfal és szülői felügyelet modullal kiegészülve nyújt hatékonyabb segítséget a felhasználók számára.

Az új generációs programokban nagy hangsúly került a személyes adataink védelmére. Az adathalászat elleni modul megakadályozza, hogy ártó szándékú adathalász oldalakon keresztül érzékeny személyes adataink vagy bankkártya számunk illetéktelen kezekbe kerüljön.
Az ESET kiemelkedő figyelmet fordít a biztonság mellett a gyermekek védelmére is, ezért a szülői felügyelet funkció lehetővé teszi az esetlegesen nem kívánt tartalmú weboldalak blokkolását. A szülők akár 27 előre definiált webhely-kategória elérését is megtilthatják, így a gyermekeik a nem megfelelő vagy káros tartalmat megjelenítő oldalakhoz nem férnek hozzá.

 

A legfrissebb termékverziók új és továbbfejlesztett funkciói:

ESET Cyber Security Pro

  • Intelligens személyi tűzfal
  • Szülői felügyelet
  • Felhő alapú védelem
  • Web és e-mail védelem
  • Cserélhető adathordozók ellenőrzése
  • Platformokon átívelő védelem
  • Intuitív felhasználói felület
  • Adathalászat elleni védelem
  • Social Media Scanner

Rendszerkövetelmények

Macintosh számítógép 32 vagy 64 bites Intel processzorral, minimum OS X 10.6 operációs rendszer.

Memóriaigény:300 MB
Lemezterület (telepítőcsomag):85 MB
Lemezterület (telepített szoftver):150 MB

 

ESET Authorised Reseller

Cégünk az ESET hivatalos viszonteladója
és annak minden termékét forgalmazza és hosszabbítja.

A termék csak ESD – elektronikus licenc – formájában érhető el. Megvásárláskor a licence kulcsot és a program letöltési linkjét e-mailben kapja meg. Ennek átfutási ideje jellemzően egy munkanap.

Érdekelhetnek még…