AXEL PRO PLUS Számlázó és Készletnyilvántartó Program

49.530 Ft

Ez a számlázó program a legjobb, leggyorsabb, legprofibb AXEL Számlázó Program! Töltse le azonnal és próbálja ki, nézze meg miért ez a legjobb. Gyors, egyszerű, profi számla kiállítás, számos funkció, lekérdezés, grafikon. Igényeseknek!

Leírás

Elege van a kézi számla írásból? A számlázó programok egyszerűbbé teszik életét, professzionálisabbá vállalkozását. Ezzel a szoftverrel a számlázás gyors, egyszerű. A szoftver tartalmazza a korlátlan számú számla kiállítását korlátlan ideig és a számlázó funkció mellett a készletnyilvántartó modult is.

Nálunk nincs havidíj, nincs éves díj, semmilyen kötelező plusz költség nincs!

Szoftverünk három féle különböző csomagban érhető el. Válassza ki az Ön igényeihez leginkább megfelelő változatot! Mindhárom csomag esetében kiválóan kezelhető számlázó programot kap, amellyel élvezet a munka.

 

Egyszeri nettó árak,
Nálunk nincs havidíj!

AXEL PRO LITEAXEL PRO PLUSAXEL PRO MAX
Számlázás, AlapfunkciókIGENIGENIGEN
Partnerlista, Árucikk listaIGENIGENIGEN
Térkép funkció, útvonalIGENIGENIGEN
Boríték készítésIGENIGENIGEN
Jelszavas védelemIGENIGENIGEN
FrissítésekIGENIGENIGEN
Saját céglogó a nyomtatványokraIGENIGENIGEN
Készlet nyilvántartásIGENIGEN
Deviza pénznemek kezelése (EUR, USD, GBP, stb.)IGENIGEN
Grafikonok (több száz!)IGENIGEN
Felszólítások kezeléseIGENIGEN
Fejlett jogosultsági beállításokIGENIGEN
Adatok exportálásaIGENIGEN
Vonalkód kezelésIGENIGEN
Rendszeresen ismétlődő számlákIGENIGEN
További nyomtatványokIGENIGEN
Hálózati működésIGEN
Több felhasználó egyidejű hozzáféréseIGEN
Webáruház összeköthetőségIGEN
Integráció más rendszerekkelIGEN
Mobil hozzáférésIGEN
Minden egyéb funkcióIGENIGENIGEN

Áraink nettó árak, az áfát nem tartalmazzák, mivel a program teljes egészében költségként leírható! Csomagváltás csak felfelé lehetséges. A különbözeten kívül az utólagos váltás adminisztrációs költsége 5 000 Ft, ezért célszerű azt a csomagot választani, amelyik az Ön cégéhez legjobban illeszkedik.

Semmilyen kötelező plusz költség nincs. A szoftver egyszeri megvásárlása után az korlátlan ideig használható, korlátlan számú számla állítható ki. Az AXEL PRO termékcsalád minden csomagjához két év teljeskörű frissítési lehetőséget biztosítunk. Ennek lejárta után sem kell semmit fizetni, tovább használható a szoftver, mivel a programba épített részletes beállításokkal a jogszabály változásoknak megfelelően tudja szoftverét konfigurálni. Ha például változnak az áfakulcsok, akkor ehhez nincs szükséges frissítésre, vagy új verzióra, néhány kattintással a beállításokban bármikor módosíthatóak az adatok. A két év ingyenes frissítési időszak után bármikor féláron vásárolhatja meg az új verziót és ezt elég akkor megtenni, ha az olyan változásokat tartalmaz, amelyre Önnek feltétlenül szüksége van, ráadásul ilyenkor egy újabb évig minden frissítést ingyen kap.

Funkciók listája

Mit tud nyújtani a profi számlázáson és készletnyilvántartáson kívül?

Bámulatos felhasználói felület
A korszerű grafikus felhasználói felület kezelése egyszerű és intuitív. Az ablakok elrendezése a modern, átlátható megjelenésen kívül a kényelmes kezelést is szolgálja. A leggyakoribb funkciók a kedvencek főmenübe rendezhetőek, akár felhasználónként külön-külön.

Dokumentum kezelés
Egyszerűen készíthető számla, díjbekérő, eladás, szállítólevél, árajánlat, bejövő megrendelés, kimenő megrendelés nyomtatvány, és ezek formátuma részletesen testreszabható. Minden ügylethez tetszőleges számú kísérő dokumentum is hozzákapcsolható tetszőleges doc vagy pdf formátumból.
   
Grafikonok, statisztikák
A termékbe épített diagram-generáló modul több száz különböző grafikont jelenít meg néhány kattintással, melynek segítségével egyszerűen átlátható az áruforgalom, a bevételek, a kiadások és még sok más adat napi, havi, éves alakulása, valamint megoszlása partnerek és árucikkek szerint.

Térkép és útvonal
Szoftverünk térkép megjelenítő funkciója bármilyen cím beviteli mezőből, illetve a partnerlistáról is elérhető, így bármikor egyszerűen megtekintheti a térképen is, hogy az adott cím hol található, illetve útvonaltervezésre is lehetőség van.
   
32 különböző pénznem (EUR, USD, GBP, stb.)
A forinton kívül 32 különböző pénznemet (devizát, valutát) is kezelhet szoftverünkkel az eladások vagy beszerzések során. Az ezekhez tartozó árfolyamokat a program automatikusan az MNB központi adatbázisából frissíteni tudja, ráadásul a számlák esetében a teljesítés dátumát alapul véve.

Exportálás, e-mail küldés
Az AXEL PRO minden táblázata, bizonylata, nyomtatványa, diagramja többféle formátumban (XLS, CSV, PDF) egyszerűen exportálható, menthető, küldhető emailben. Nincs szükség külső programok (pdf printer, email kliens) telepítésére ahhoz, hogy könyvelőjének feldolgozható formátumban küldjön adatokat, vagy vevőjének emailben számlamásolatot.
   
Képek, multimédia
Az árucikkekhez és a partnerekhez tetszőleges jpg kép és hangfájl rendelhető, így a listából történő választás egyszerűbb, mint valaha. Lehetőség van az árucikk képek teljes képernyős megjelenítésére lapozással, így vevőjének meg is mutathatja a termékeket. Számlázáskor a partner és árucikk kiválasztásánál a megfelelő hang lejátszható, így a számlázás során folyamatos visszajelzést kap, akkor is, ha nem néz a monitorra.

Mobil elérés
Az AXEL PRO adatai (napi összesítés, árucikkek, partnerek, ügyletek, számlák) tetszőleges böngésző programból is elérhetőek a belső hálózaton vagy az Interneten keresztül, így akár egy mobil telefonról (iPhone, Android, vagy bármilyen más rendszer) is lekérdezhetőek az információk.
   
Webáruház
Webáruházzal, vagy bármilyen szoftverrel létesíthető kapcsolat az XML export és import funkciókkal. Például: webshop-ban leadott megrendelések automatikus letöltése és számlázása; árucikk lista feltöltése webáruházba; külső szoftver által kezdeményezett automata vagy félautomata számlázás; bizonylat kiállításkor adatok automatikus küldése feldolgozható formátumban más szoftvernek, stb.

Partnerek kezelése
Vevőit, beszállítóit és egyéb ügyfeleit egyszerűen nyilvántarthatja a partnerlistában. A partnerekhez nem csak számlázási nevet és címet, hanem számos egyéb adatot rendelhet, illetve csoportokba rendezheti őket. Számlázáskor egyszerűen kiválasztható a partner a partnerlistából.
   
Készlet kezelés
Egy vagy több raktárat is kezelhet számlázó és készletnyilvántartó programunkkal, valamint az árucikkek csoportokba rendezhetőek. A készlet értékek tetszőleges dátumra visszamenőleg lekérdezhetőek. A program azonnal meg tudja jeleníteni és nyomtatni a beszerzési- és az eladási áron számolt összkészlet értéket. A meghatározott minimum értékek alapján szoftverünk azonnal jelzi, hogy mely termékek vannak fogyóban.

Jogok, jogkörök
A maximális biztonság eléréséhez elengedhetetlen, hogy az alkalmazottak hozzáférési jogosultságai megfelelően legyenek beállítva. Az AXEL PRO Számlázó Program funkcióihoz történő hozzáférés részletesen konfigurálható, több száz jogosultság határozható meg. Tetszőleges számú egyedi jogkör adható meg, amely a felhasználókhoz hozzárendelhető.

2D vonalkód
A számlákra automatikusan legenerálható QR-kódban szerepel a kibocsátó, a vevő, a bizonylatszám, a tételek nevei és a végösszeg is. A leolvasás bármilyen okostelefonnal elvégezhető, amelyre QR-kód olvasó alkalmazás telepítve van, így ügyfelei a papír alapú számlákat is egyszerűen tudják elektronikus úton feldolgozni. IPhone és Android telefonokra ingyenesen elérhetőek ilyen alkalmazások.

Boríték címzés
Számlázó szoftverünk alkalmas többféle méretű boríték megfelelő formátumban történő címzésére is, akár a számla kiállításával együtt automatikusan, vagy utólag egy vagy több partner részére.
   
Párhuzamos, hálózati működés
Egyre növekvő igény, hogy az adatokat ne csak egy adott számítógépről, hanem szigorú biztonsági ellenőrzés mellett, távolról is el lehessen érni, vagy akár több felhasználó dolgozhasson egyszerre a közös adatbázison. Erre kínál megoldást cégünk ügyviteli szoftver portfóliójának csúcsterméke, az AXEL PRO MAX.

3 különböző változat
Alkalmazkodva ügyfeleink eltérő igényeihez, az AXEL PRO termékcsaládunk három különböző változatban érhető el, így Ön cégének egyedi igényeihez mérten választhat a LITE, PLUS és MAX csomagok közül.

Töltse le a DEMO verziót most!

Cégünk az AXEL Professional Softwares hivatalos viszonteladója.

A termék csak ESD – elektronikus licenc – formájában érhető el. Megvásárláskor a licence kulcsot és a program letöltési linkjét e-mailben kapja meg. Ennek átfutási ideje jellemzően egy munkanap.

 

Érdekelhetnek még…