Microsoft Windows 10 Home, bármilyen elérhető nyelven telepíthető Nagyobb

Microsoft Windows 10 Home, bármilyen elérhető nyelven telepíthető

Új termék

Az új Windows segítségével filmeket nézhet, játszhat, cseveghet barátaival, elvégezheti munkáját az Office-szal, bárhol elérheti fájljait, és válogathat a Windows Áruház jobbnál jobb alkalmazásai közül. Ráadásul mindezt az új kezdőképernyőről, sőt akár az ismerős asztalról is elérheti.

Bővebb leírás

49 530 Ft‎ Adóval

Egyéb infó

Az eddigi legjobb Windows

A Windows 10-et úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen vihesse magával egyik eszközről a másikra. Gyors és rugalmas. Még ingyenes, személyes támogatást is kap chaten vagy telefonon. A Windows 10-zel minden eddiginél könnyebb nagy dolgokat véghezvinni.

Működik, ennyi az egész

Működik, ennyi az egész

A Windows 10 a már jól ismert Windows és remek, új fejlesztések kombinációja. Rajongani fog érte! Az olyan technológiák, mint pl. az InstantGo1 lehetővé teszik a rendszer gyors indítását vagy a munka gyors folytatását. Minden eddiginél több biztonsági funkciót építettünk a Windows 10-be, hogy fokozzuk a rosszindulatú szoftverek elleni a védelmet.

Többet egy csapásra!

Többet egy csapásra!

Végezzen mesteri szinten egyszerre több feladatot is: egyidejűleg négy dolgot lesz képes kezelni a képernyőn. Túlzsúfolt képernyő? Hozzon létre virtuális asztallapokat, így több helye lesz, és csak a szükséges elemekkel dolgozik. Ráadásul minden értesítés és kulcsfontosságú beállítás egyetlen, könnyen elérhető képernyőn jelenik meg.

Microsoft Edge

Microsoft Edge

Vadonatúj böngésző, amelyet úgy terveztek, hogy a világháló az ön munkamódszere szerint működjön. Írjon közvetlenül a honlapba, és ossza meg feljegyzéseit másokkal. Tetszeni fog a zavaró elemeket letisztító olvasónézet. A címsor is jobb lett, hogy gyorsabban megtalálja, amit keres.

Folyamatosság

Folyamatosság

A legjobb nézet mindig az, amit éppen néz, mivel a Windows 10 tevékenységre és eszközre optimalizálja a tapasztalatot. A képernyőn található tulajdonságok alkalmazkodnak a könnyű navigációhoz és az alkalmazások gördülékenyen haladnak a kisebb kijelzőktől a nagyobbak felé.2

Uniquely yours

Egyedi, csak az öné!

Windows 10-es eszköze felismeri önt, és jelenlétét igazán személyes módon nyugtázza. A Windows Hello-val eszköze név szerint üdvözli önt, a felismeréskor fényt kapcsol fel, és végigkíséri önt a bejelentkezésen, így nem kell megjegyeznie jelszavát.3

Játék és Xbox

Játék és Xbox

Futtassa Xbox One játékait Windows 10-es asztali számítógépen, laptopon vagy táblagépen! A Game DVR funkcióval felveheti legjobb hősi tetteit. és elküldheti azokat barátainak azonnal, a játék abbahagyása nélkül.4

Követelmények

Processzor-követelmények

1 GHz-es vagy annál gyorsabb processzor

Memória-követelmények

1 GB RAM 32 bithez; 2 GB RAM 64 bithez

Merevlemez-követelmények

Akár 20 GB elérhető merevlemez-terület

Szükséges videókártya

800 x 600-as vagy magasabb képernyőfelbontás DirectX® 9 grafikus processzor WDDM illesztőprogrammal

Szükséges kapcsolat

Internetkapcsolat (díjköteles lehet)

Egyéb rendszerkövetelmények

Egyes funkciókhoz Microsoft-fiók szükséges. A DVD-k megtekintéséhez különálló lejátszószoftver szükséges

További rendszerkövetelmények

El kell fogadnia a csatolt Licencfeltételeket, amelyek a microsoft.com/useterms linken is megtalálhatóak.

Aktiválásra van szükség • Egyetlen licenc • 32 és 64 bit USB 3.0-n

Ez a Windows 10 teljes verziója. Javasoljuk, hogy telepítés előtt végezze el fájljai biztonsági mentését. Ha gépén Windows 7 SP1 vagy 8.1 Update fut, akkor Windows 10-re történő korlátozott idejű és ingyenes frissítéshez látogasson el ide: windows.com/windows10upgrade; Fájljainak átvitele könnyedén végrehajtható. A Windows Media Center nem érhető el a Windows 10-hez. Az alkalmazások és tulajdonságok elérhetősége az adott piactól függő lehet. Támogatási időszakunk alatt a frissítések automatikusan elérhetőek. Idővel további követelmények merülhetnek fel. Egyes funkciókhoz – például az érintésvezérléshez – új eszközre lehet szükség. A kompatibilitás, a támogatási időszak és más fontos telepítési információk ellenőrzéséhez látogasson el eszköze gyártójának honlapjára és tekintse meg a következő hivatkozást: windows.com/windows10specs.

*A Windows 10 frissítési ajánlata minősített Windows 7 és Windows 8.1 eszközökre érvényes, ideértve a már az ön tulajdonában lévőket is. Bizonyos hardver vagy szoftver követelmények vonatkoznak rá, és az adott tulajdonság elérhetősége eszköz és piac szerint változhat. A Windows 10 alkalmazás Windows Phone 8.1. eszközökre történő frissítési elérhetősége az eredeti gyártó és a mobilszolgáltató, illetve -működtető függvényében változhat. Az eszközöket csatlakoztatni kell az internethez és engedélyezni kell a Windows Update frissítését. A frissítés követelménye: Windows 7 SP1 és Windows 8.1. Az itt felsorolt változatok kivételével: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise és Windows RT/RT 8.1. Az Active Software Assurance mennyiségi licencvásárló ügyfelek egy másik Windows 10 enterprise ajánlattal frissíthetnek. Kompatibilitási és egyéb fontos telepítési információ ellenőrzéséhez látogasson el az eszköz gyártójának honlapjára és a Windows 10 Műszaki adatok weloldalra. A jövőben további frissítési követelmények is felmerülhetnek.

[1] Hardware-függő

[2] Az alkalmazással kapcsolatos tapasztalatok eltérőek lehetnek.

[3] A Windows Hello speciális hardvert igényel, ideértve például az ujjlenyomat-leolvasót, az infravörös érzékelőt és más biometrikus érzékelőket.

[4] Néhány tulajdonsághoz széles sávú internet hozzáférés szükséges, amelyre az internetszolgáltató díjai vonatkoznak. Az Xbox Live funkciók csak a támogatott játékokon és azokban az országokban érhetők el, ahol Xbox Live támogatás áll rendelkezésre: xbox.com/live/countries. 2015-ben korlátozott számú olyan játék kapható, amely támogatja a több eszközön történő játékot. További játékok következnek majd. Egyszerre csak egy eszközre sugározzon; többjátékos Xbox One-nal történő adatfolyamhoz otthoni hálózati kapcsolatra – külön árusítva – és Xbox Live Gold tagságra van szükség. A Gold a többjátékos Xbox One játékhoz is követelmény. A DirectX 12 csak támogatott játékokra és grafikus chipekre érhető el. A Game DRV csak támogatott hardverre érhető el. A játékok Xbox One, asztali/táblagépes és telefonos változatait külön-külön árusítjuk.

1 other product in the same category: