Lista rendezése gyártónként Unitrends

Az Unitrends által fejlesztett mentési eljárások alkalmasak a virtualizált környezetek (VMware, Citrix XEN, Hyper-V) és a fi zikai infrastruktúrák (Windows-, Linux-szerverek és kliensek) teljes körű mentésére.

Mutat 1 - 4 / 4
  • A Unitrends Virtual Backup elvégzi a legelterjedtebb virtualizációs infrastruktúrák (Hyper-V, VMware, Citrix XEN) teljes körű mentését és visszaállítását. Fejlett deduplikációs szolgáltatással is rendelkezik.

  • A ReliableDR képes automatikusan tesztelni, hogy a biztonsági mentések valóban alkalmasak-e szükség esetén az infrastruktúra visszaállítására (ideértve a failover és a failback folyamatát).

  • A Unitrends Recovery-series appliance-ek olyan backup és recovery célhardverek, amelyekkel kliensgépekről, virtuális gépekről és szerverekről egyaránt készíthető rendszeres mentés.

  • A Unitrends Enterprise Backup elvégzi a fizikai és a virtuális infrastruktúra biztonsági mentését, archiválását, visszaállítását és replikációját. Deduplikációs eljárása gyors mentést és hatékony tárhelykihasználást biztosít.

Mutat 1 - 4 / 4
Kosár 0 Termék Termék (üres)

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés

A termék sikeresen hozzáadva a kosárhoz
menniység
Összesen
Jelenleg 0 termék van a kosaradban. Jelenleg 1 termék van a kosaradban.
összes termék
Szállítási költség  To be determined
Összesen
A vásárlásfolytatása Irány a kasszához