Vírusvédelem 30 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 30
 • 13 969 Ft‎

  Az összes eszköz védelme egyetlen szolgáltatással!

  13 969 Ft‎
 • 11 100 Ft‎

  A G Data InternetSecurity ajánlott azokra a számítógépekre, melyeket szeretnénk tűzfallal védeni, de amelyeken nincs szükség rendszeres adatmentésre vagy titkosításra. A G Data InternetSecurity a szülői felügyelet funkciót is tartalmazza, így korlátozhatjuk, hogy gyermekeink mennyi ideig használhatják az internetet vagy a számítógépet, és milyen...

  11 100 Ft‎
 • 15 500 Ft‎

  A G Data TotalProtection ajánlott a notebookokra, és az otthoni számítógépek jelentős részére. A G Data TotalProtection gondoskodik az érzékeny fájlok titkosításáról, így a számítógép elvesztése vagy ellopása esetén ezek nem kerülnek illetéktelen kezekbe.

  15 500 Ft‎
 • 11 100 Ft‎

  A G Data AntiVirus for Mac OS X vírusirtó szoftver megóv minden Mac-es kártevő ellen,beleértve a trójaikat és az adathalász kísérleteket is. 

  11 100 Ft‎
 • A VIPRE Business Premium termékkel központilag menedzselhető a szerverek és munkaállomások (Microsoft Windows,Mac OS X) vírusvédelme.

 • A VIPRE Antivirus Business kevés erőforrást igénylő, hatékony biztonsági szoftver. Védelme nemcsak PC-kre, hanem mobilokra is kiterjed.

 • 17 000 Ft‎

  Tökéletes védelem a mindennapos internet használathoz az ESET védjegyének számító pontos, gyors felismeréssel és könnyű kezelhetőséggel.

  17 000 Ft‎
 • 20 871 Ft‎

  Prémium internet biztonsági csomag. Tökéletes védelem a mindennapos internet használathoz az ESET védjegyének számító pontos, gyors felismeréssel és könnyű kezelhetőséggel.

  20 871 Ft‎
 • 14 000 Ft‎

  Ha családja online tevékenységeket folytat, meggyőződhet róla, hogy nem csak kapcsolattal, de védelemmel is rendelkeznek. Díjnyertes biztonsági szolgáltatásunk segítségével védelmet biztosíthat családjának és személyes adataiknak, pénzüknek és értékes emlékeiknek, számítógépen, Mac, Android, iPhone, illetve iPad eszközökön.

  14 000 Ft‎
 • 9 500 Ft‎

  A G Data AntiVirus ajánlott minden olyan számítógépre, melyet megbízható tűzfal véd a betörési kísérletek ellen, és melynek esetében nincs szükség szülői felügyeletre vagy titkosításra. Ilyen például egy olyan kisvállalkozás számítógépes hálózata, melyet külső tűzfal véd.

  9 500 Ft‎
 • 3 400 Ft‎

  Android biztonság – eszközei, adatai és személyazonossága védelmére

  3 400 Ft‎
 • 17 145 Ft‎

  A teljesen új fejlesztésű ESET Cyber Security Pro integrált biztonsági csomag, a tökéletes vírus- és kémprogramvédelmet nyújtó ESET Cyber Security megoldásán túl, személyi tűzfal és szülői felügyelet modullal kiegészülve nyújt hatékonyabb segítséget a felhasználók számára.

  17 145 Ft‎
Mutat 1 - 12 / 30
Kosár 0 Termék Termék (üres)

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés

A termék sikeresen hozzáadva a kosárhoz
menniység
Összesen
Jelenleg 0 termék van a kosaradban. Jelenleg 1 termék van a kosaradban.
összes termék
Szállítási költség  To be determined
Összesen
A vásárlásfolytatása Irány a kasszához