Karbantartás 13 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 13
 • 20 871 Ft‎

  Prémium internet biztonsági csomag. Tökéletes védelem a mindennapos internet használathoz az ESET védjegyének számító pontos, gyors felismeréssel és könnyű kezelhetőséggel.

  20 871 Ft‎
 • 35 560 Ft‎

  A díjnyertes AIDA64-motorra épülő üzleti szoftver, mely részletes hardver- és szoftverleltárt készít a céges gépparkról, statisztikai adatokkal támogatja az IT-döntéshozatalt, és így segíti az informatikai költségek csökkentését.

  35 560 Ft‎
 • 8 890 Ft‎

  A Revo Uninstaller segít eltávolítani a számítógépünkre telepített szoftvereket, és megtisztítja a rendszerünket a uninstallálás után a gépünkön marad adatoktól, valamint számos egyéb eszközzel segíti az operációs rendszerünk tisztán tartását.

  8 890 Ft‎
 • 72 390 Ft‎

  Kis- és középvállalkozások számára nélkülözhetetlen Windows hálózati menedzsment megoldás. Az AIDA64 Business Edition szolgáltatásai lehetővé teszik a teljes céges hálózat hardver- és szoftverleltárának elkészítését, elemzését és kezelését.

  72 390 Ft‎
 • 10 630 Ft‎

  Vezető Windows diagnosztikai és sebességmérő alkalmazás otthoni felhasználóknak. Az AIDA64 Extreme Edition számos szolgáltatást tartalmaz, amivel segíti a tuningolást, hibakeresést, stabilitás tesztelést és az érzékelő figyelést.

  10 630 Ft‎
 • 68 580 Ft‎

  Vezető Windows diagnosztikai és sebességmérő alkalmazás vállalati technikusok számára. Az AIDA64 Extreme Edition Engineer licenc segítségével egy személy korlátlan számú számítógépen használhatja a terméket, vagy szolgáltatást nyújthat mások számára.

  68 580 Ft‎
 • 4 318 Ft‎

  A Hard Disk Sentinel egy több operációs rendszert támogató merevlemez ellenőrző és felügyelő alkalmazás, melynek célja: merevlemez problémák és teljesítmény csökkenés felderítése, várható meghibásodás előrejelzése és megelőzése.

  4 318 Ft‎
 • 6 858 Ft‎

  A Hard Disk Sentinel Professional egy több operációs rendszert támogató merevlemez ellenőrző és felügyelő alkalmazás, melynek célja: merevlemez problémák és teljesítmény csökkenés felderítése, várható meghibásodás előrejelzése és megelőzése.

  6 858 Ft‎
 • A Hard Disk Sentinel Enterprise Szerver a távoli merevlemezek felügyeletére és menedzselésére alkalmas eszköz, mely egyben kezeli és jeleníti meg a kliens számítógépeken futó Hard Disk Sentinel (alap- vagy Professional) szoftverek által biztosított merevlemez-információkat (hőmérséklet, egészségi állapot és egyéb működési paraméterek).

 • 34 990 Ft‎

  Eltűnt vagy megsérült partíciós tábla, rendszerindító szektor, fő fájltábla, gyökérmappa ill. formázás, vírusfertőzés, meghibásodás következtében törölt fájlok vagy a teljes meghajtó/partíció helyreállítása

  34 990 Ft‎
 • 21 590 Ft‎

  MobaXterm X server és SSH kliens

  21 590 Ft‎
 • 34 990 Ft‎

  Eltűnt vagy megsérült partíciós tábla, rendszerindító szektor, FAT, gyökérmappa ill. formázás, FDISK, vírusfertőzés, meghibásodás következtében törölt fájlok vagy a teljes meghajtó/partíció helyreállítása

  34 990 Ft‎
Mutat 1 - 12 / 13
Kosár 0 Termék Termék (üres)

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés

A termék sikeresen hozzáadva a kosárhoz
menniység
Összesen
Jelenleg 0 termék van a kosaradban. Jelenleg 1 termék van a kosaradban.
összes termék
Szállítási költség  To be determined
Összesen
A vásárlásfolytatása Irány a kasszához