Lista rendezése gyártónként Clearswift

A Clearswift a tartalomszűrő szoftverek piacán jelentős – közel 25 százalékos - részesedéssel bíró vállalat, melynek megoldásai az elektronikus kommunikáció teljes körű menedzselésére és biztosítására fókuszálnak.
Termékeik világszerte több mint 14.000 vállalatnál 16 millió felhasználót szolgálnak ki. A Clearswift termékek biztosítják az Internet alapú fenyegetések elleni védelmet, hatékonyságnövelő házirendek alkalmazását, valamint a hálózaton áthaladó forgalom tartalmára vonatkozó tiltó és engedélyező szabályrendszer felállítását. A tartalombiztonsági szoftvereknek sokféle fenyegetéssel kell felvenniük a harcot, hiszen a kéretlen szöveges és képi információk, a spam, a vírusok és egyéb kártékony programkódok, a túlméretezett csatolt állományok, az adatok elvesztése vagy manipulálása, valamint a titkosítás megsértése ellen is sikeresen kell fellépniük. A Clearswift termékei megfelelnek ennek a feltételrendszernek, a folyamatos fejlesztések révén évek óta őrzik vezető szerepüket a piacon.
Bővebben
Mutat 1 - 2 / 2
  • A Clearswift MAILsweeper alkalmazásával a vállalatok sikerrel optimalizálhatják hálózatuk teljesítményét és üzleti hatékonyságukat az e-mail forgalom kontrollálása által.

  • Napjainkban az üzleti élet zökkenőmentességéhez elengedhetetlen tényező a megbízható Internet kapcsolat. A partnerekkel és az ügyfelekkel való kapcsolattartás, az üzleti tranzakciók lebonyolítása, a hírek és az információk megszerzése mind a biztonságos web-elérés függvénye.

Mutat 1 - 2 / 2
Kosár 0 Termék Termék (üres)

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés

A termék sikeresen hozzáadva a kosárhoz
menniység
Összesen
Jelenleg 0 termék van a kosaradban. Jelenleg 1 termék van a kosaradban.
összes termék
Szállítási költség  To be determined
Összesen
A vásárlásfolytatása Irány a kasszához

Új termékek

  • ACDSee termékek
    ACDSee termékek

    ACDSee Photo Studio Ultimate, ACDSee Photo Studio Professional, ACDSee...