Karbantartás 15 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 15
  • 20 871 Ft‎

    Prémium internet biztonsági csomag. Tökéletes védelem a mindennapos internet használathoz az ESET védjegyének számító pontos, gyors felismeréssel és könnyű kezelhetőséggel.

    20 871 Ft‎
  • 10 630 Ft‎

    Vezető Windows diagnosztikai és sebességmérő alkalmazás otthoni felhasználóknak. Az AIDA64 Extreme Edition számos szolgáltatást tartalmaz, amivel segíti a tuningolást, hibakeresést, stabilitás tesztelést és az érzékelő figyelést.

    10 630 Ft‎
  • 68 580 Ft‎

    Vezető Windows diagnosztikai és sebességmérő alkalmazás vállalati technikusok számára. Az AIDA64 Extreme Edition Engineer licenc segítségével egy személy korlátlan számú számítógépen használhatja a terméket, vagy szolgáltatást nyújthat mások számára.

    68 580 Ft‎
  • 72 390 Ft‎

    Kis- és középvállalkozások számára nélkülözhetetlen Windows hálózati menedzsment megoldás. Az AIDA64 Business Edition szolgáltatásai lehetővé teszik a teljes céges hálózat hardver- és szoftverleltárának elkészítését, elemzését és kezelését.

    72 390 Ft‎
  • 35 560 Ft‎

    A díjnyertes AIDA64-motorra épülő üzleti szoftver, mely részletes hardver- és szoftverleltárt készít a céges gépparkról, statisztikai adatokkal támogatja az IT-döntéshozatalt, és így segíti az informatikai költségek csökkentését.

    35 560 Ft‎
  • 21 590 Ft‎

    MobaXterm X server és SSH kliens

    21 590 Ft‎
  • 9 499 Ft‎

    Az AVG PC Tuneup rendszerkarbantartó szoftver segítségével a legtöbbet hozhatja ki számítógépéből. A program elemzi és optimalizálja a számítógép teljesítményét, karbantarthatjuk vele merevlemezünket, és eltüntethetjük segítségével a nemkívánatos fájlokat.

    9 499 Ft‎
  • 34 990 Ft‎

    Eltűnt vagy megsérült partíciós tábla, rendszerindító szektor, fő fájltábla, gyökérmappa ill. formázás, vírusfertőzés, meghibásodás következtében törölt fájlok vagy a teljes meghajtó/partíció helyreállítása

    34 990 Ft‎
  • 34 990 Ft‎

    Eltűnt vagy megsérült partíciós tábla, rendszerindító szektor, FAT, gyökérmappa ill. formázás, FDISK, vírusfertőzés, meghibásodás következtében törölt fájlok vagy a teljes meghajtó/partíció helyreállítása

    34 990 Ft‎
  • 34 990 Ft‎

    Eltűnt vagy megsérült partíciós tábla, rendszerindító szektor, fő fájltábla, gyökérmappa ill. formázás, vírusfertőzés, meghibásodás következtében törölt fájlok vagy a teljes meghajtó/partíció helyreállítása

    34 990 Ft‎
  • A Hard Disk Sentinel Enterprise Szerver a távoli merevlemezek felügyeletére és menedzselésére alkalmas eszköz, mely egyben kezeli és jeleníti meg a kliens számítógépeken futó Hard Disk Sentinel (alap- vagy Professional) szoftverek által biztosított merevlemez-információkat (hőmérséklet, egészségi állapot és egyéb működési paraméterek).

  • 6 858 Ft‎

    A Hard Disk Sentinel Professional egy több operációs rendszert támogató merevlemez ellenőrző és felügyelő alkalmazás, melynek célja: merevlemez problémák és teljesítmény csökkenés felderítése, várható meghibásodás előrejelzése és megelőzése.

    6 858 Ft‎
Mutat 1 - 12 / 15
Kosár 0 Termék Termék (üres)

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés

A termék sikeresen hozzáadva a kosárhoz
menniység
Összesen
Jelenleg 0 termék van a kosaradban. Jelenleg 1 termék van a kosaradban.
összes termék
Szállítási költség  To be determined
Összesen
A vásárlásfolytatása Irány a kasszához

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, ígérjük nem küldünk spamet, értesítjük viszont kiemelkedő kedvezményeinkről évente 5-6 alkalommal.

* kötelező